18th September, 2017
Edit

我的十年前後‧SK-II R.N.A.抺去歲月痕跡

人生有幾多個十年XD

睇返十年前既相,我唯一無變既只有影相遮住個包包面既習慣XDDD

化妝技巧真係三級跳左,以前我非常著重眼妝,仲要有咁彩得咁彩先開心。

青色既眼影我應該唔敢再用,眼線亦唔再一咪填到黑蚊蚊,留返D空間,眼仔更大粒:)

而家既我,最著重底妝,因為膚質已經不如從前啦T^T

唔多唔少歲月既痕跡都停留左係我面上,只要一日不保養,第二日上妝就即刻感受到「崩潰」,以前?保養係咩黎?食得架?

隨住年紀、天氣轉變,各式各樣環境因素,都會影響到肌膚吸收能力。

每日好勤力去搽十樣百樣保養品,其實真正吸收到既又有幾多?

我期待產品可以極速改善到我肌膚既問題,因為年齡不斷增長,肌膚既問題就會越積越多,所以每一日都要同時間競賽,以保養換取更年輕既肌膚。

提到SK-II,大家絕對係9秒9唸到神仙水XD

其實仲有一個皇牌系列,R.N.A.<–一個令肌膚不老的秘密系列:)

今次仲有新鮮出爐既「磁力微振導入儀」又叫「智慧小紅棒」。

好心急,即試!

R.N.A.立體緊緻精華霜就咁搽其實已經感覺好滑同好好推,用黎做按摩非常正既面霜。

幻想個化妝綿係你既肌膚,用手指加小量按摩,肌膚最終都會吸收哂。

但用智慧小紅棒打兩個圈,已經完全吸收哂,想搵少少精華霜既痕跡都搵唔到啦!

呢枝「智慧小紅棒」用法好簡單,兩隻手指要接觸金屬位置,底部就係按摩既接觸位,開機都慳返,係咪好簡單呢!

佢可以提升三倍滲透力,讓護膚品的成分直達肌膚底層,每分鐘 7,000 次磁力微波振動,比起用手指搽保養品,仲提升埋兩倍肌膚縱橫緊緻度。

睇真人示範,用左R.N.A.立體緊緻精華霜+智慧小紅棒 四星期,五大美肌範疇:細滑、緊緻、抗皺、白皙及光澤度,都有所改善。

現場即刻試係Model面上,即時已經見到塊面細左一個圈。

保養既程序四小步,Clear Lotion平衡膚質ph值,再用神仙水,調節好肌膚新陳代謝,養出健康飽滿既細胞,第三步令肌膚逆齡再生,縱向緊塑立體輪廓,橫向一夜淡化毛孔,最後配合埋精華霜做按摩,雙重修護,肌膚就每個角度都咁年輕啦。

之前都用過呢個精華霜,個時都好似係夏天,覺得用一粒珍珠個量會太笠,不過今次再用,感覺更好,一粒珍珠岩岩好,佢霜狀得黎其實好易推得開,好岩用黎做按摩。

佢既Radical New Age 複方,可以增強肌底膠原蛋白結構,明顯既提升同收緊效果

先係面上搽左R.N.A.立體緊緻精華霜,稍稍推均勻,就可以加入智慧小紅棒做按摩,手法都係基本既由內到外,由下而上,每個位置15下。

我其實都試過用其他精華/面霜做按摩,但按唔到幾下就已經乾左,所以都係建議用返R.N.A.立體緊緻精華霜發揮最完滿既按摩同吸收效果!

按完一邊面其實都係唔洗一分鐘,已經睇到我半邊面既輪廓平順左,縱向、橫向都有明顯既提升同收緊效果,完全感覺到自己D五官精緻左,立體左,如果你同我一樣係水腫型既朋友就更加一定要試。

R.N.A.立體緊緻精華霜既「全方位縱橫立體緊緻」效果會令你驚嘆,加埋「智慧小紅棒」提升兩倍肌膚縱橫緊緻度,效果加大3倍,小顏效果即時睇得到!

唔好淨係聽我講,不如即刻去以下網址登記Magic Ring肌膚測試,親自體驗SK-II R.N.A. POWER 同磁力微振導入儀既威力,仲可以免費拎埋皇牌試用裝返去慢慢試架!https://goo.gl/VaaitQ

R.N.A.立體緊緻精華霜單用,用足28日就可以抵禦肌膚未來15年既歲月痕跡。

今次仲要有埋「智慧小紅棒」幫手放大效果,我貪心小小,希望下一次既Magic Ring測試,肌齡要再年輕D去到21歲,唔過份呀。

銷售點:

SK-II 概念店及全線美容專櫃

太古城中心 232 舖 Tel. 2670 2633

九龍九龍塘又一城 G 層 22 號舖概念店 Tel. 3104 0263

http://www.sk-ii.com.hk/

「產品及有關資料由品牌提供」


Comments