26th April, 2016
Edit

★活化抗老~ Fracora 日本人氣熱銷胎盤素★

 

 
日本人氣熱銷的胎盤素品牌 fracora即將登陸香港
小女收到其WHITE’st胎盤素系列的產品~~~

是專門針對肌膚老化問題!!!!
好似好岩我呢個已為人母的輕熟女用呢~~ ((唔想叫自己中女呀!!! 我都唔係~~~>.<))
快d睇下fracora有咩賣點啦!!!!!
 
 

Fracora WHITE’st胎盤素系列~~

眾多研究顯示「胎盤素」具有幫助刺激及活化肌膚細胞的作用

主要針對老化肌膚的再生能力、促進傷口癒合、改善乾燥性膚質及淡化色素沈澱
彷彿逆轉肌齡般為肌膚帶來活力彈性及細滑感, 讓肌膚看起來更年輕~~~

胎盤素4大美膚功效: 
1) 深層修護: 提升肌膚免疫力,使肌膚能夠製造出更健康的細胞。 
2) 恢復彈性: 增加人體真皮纖維母細胞,刺激膠原蛋白和彈性蛋白生長,改善皺紋、 鬆弛等肌膚老化問題。 
3) 水潤細滑: 含自然保濕因子,可促進肌膚新陳代謝,提高肌膚水份含量,有效改善肌膚乾涸粗糙及毛孔粗大。 
4) 透白光澤: 具有控制黑色素細胞的功效,幫助均勻膚色,明顯淡化黑斑、雀斑和 痘印,令肌膚變得更透白、更有光澤。

品牌全採用頂級優質的日本原料~ 日本製造, 安全無添加~~
佢所有產品都有堅持五個不:不含人工香料,不含人工色素,不含防腐劑,不含界面活性劑及不含礦物油,安全無添加,所以敏感肌亦適用架!!!!!

 

皇牌產品!!!!!! 

胎盤素頂級活膚精華WHITE’st Placenta Extract~
含有100%未稀釋的胎盤素原液!
全採用頂級優質的日本原料, 胎盤素取自高技術管理農場所飼養的無特定病源SPF認證日本豬隻~
曾屢獲【日本最大綜合美妝網站COSME導入液部門評選第一名】及【美容液部門第二名】等殊榮~~~ cosme都話第一, 姊我聽到已經覺得好有信心!!!
 
 
質地好似水咁清透, 超易吸收、不黏膩, 用完仲無任何殘留感!!
可以加快新陳代謝~ 促進體內膠原蛋白生產~~
刺激肌膚細胞更新~~
令到皮膚快d白、仲可以淡化色斑同皺紋!
明顯改善肌膚老化問題架!!!
 
 

胎盤素活膚凝露Placenta Clear Treatment Lotion 
零稀釋, 製造全程未滲加水, 富含98%的美容精華!!

仲以含有高營養的蘋果果實水代替一般凝露使用的精緻水~
仲特別調配了果實提取物、膠原蛋白、三種透明質酸、彈性蛋白等優質成份,
讓缺乏彈性的乾燥老化肌膚變得水潤細滑, 滋潤肌膚!! 
  
 
帶有微微的自然果酸, 可以好溫和地去角質
最好落妝洗面後用, 將日間的殘留物去走
改善粗糙暗啞肌膚~ 皮膚會變得更有光澤!!!
 
 

胎盤素全效面霜Placenta Lift Cream
含有多達13種美肌成份, 如膠原蛋白、透明質酸、縮氨酸、洋甘菊花朵提取物、大豆提取物等…

好似把化妝水,精華液,保濕液,保濕霜,保濕面膜,及隔離霜6個護膚步驟結合在一起的高功效面霜!!! 一支就足夠!!!
 
 
膠狀質地, 岩而家天氣用, 去到夏天都無問題!
容易被吸收, 搽完清爽滋潤~~ 
最適合缺乏彈性的肌膚, 好似即時pump水入皮膚咁~ 有活力有彈性!!
三樣產品一起用, 效果好好!!
 

Fracora WHITE’st胎盤素系列可以活化抗老, 深層修護令肌膚得到改善~
仲有好重要既野, 咩呀, cosme no.1呀!! 日本製造呀!!! 呢兩個points又加分~~~XDXD
咁多優點, 快d去試下啦!!!
 
 

提提你: 全線萬寧獨家發售!!!

 
 
* * * * * * 

是次產品由 Fracora 提供

 
 
* * * * * *

Kan夫人。生活雜記

歡迎聯絡合作: 
Email: ja20121111@gmail.com
http://www.ja20121111.blogspot.hk 


Comments