Latest
Hot Post

美國隊長3D Mask

  大家期待以既美國隊長 3:英雄內戰正式開畫喇~ 想化身美國隊長? 哈哈~寶達行特地引入美國隊長和鐵甲奇俠 3D 面膜 $128 又可以扮靚又可以扮下野XD       呢2款Mask由華特迪士尼授權, 韓國製造!!       一盒有5片,每片含…

旺角雞煲火鍋半放題~新南苑

  雞煲一直係Rossana既大愛! 有朋友試過旺角既新南苑好食又抵食 雞煲刺身加火鍋價錢每位$258 就梗係咪執輸黎試下啦   不過要注意既係醬油$10,前菜$20都要另外收費的   蔬菜類都不少   醬油同調味料都係自助!自己鐘意點mix就點mix   嗯?!!唔係…

我的美麗日記:極淨清潔系列;限定花萃系列~

Rossana細細就已經係我的美麗日記面膜既Fans!! 因為性價比高口味又夠多,絕對是小資女必敗之物 敷面膜前緊係要先卸乾淨塊面先啦 所以每年推出了極淨清潔系列!! 首先介紹既係極淨眼唇卸妝液  Ultra Eye & Lip Makeup Remover $59     極淨眼…