Latest
Hot Post

Le Domes Beaute第二代黃金蜂巢皮秒激光療程

係布吉休息左幾日 係短短呢幾日我就算已經做足防曬措施,都避免唔到黑左好多 D斑更加現晒形 我要立即搞搞佢! 除左食美白丸同搽美白精華 最快捷就係激光 美白嫩膚啦 今次黎到位於尖沙咀的Le Domes Beaute接受第二代黃金蜂巢皮秒激光療程 其代言人係陳彥行 (行姐)呢~ 有豐富臨床經驗的專業光師先用專業皮膚分析機幫…

試食治敏膚擊退濕疹!

話說前排由夏天一下變冬天時 我腰間開始好痕 係會影響睡眠質素,會訓訓下痕到醒左 日常生活期間亦會突然好痕,有時唔方便R,唯有痛苦死忍 令人情緒好差 我證實我係爆發了濕疹!! 第一步係睇了中醫 有了藥敷患處 但我認為治標不治本 然後我上網查看有沒有保健品好好根治 發現了草姬出品的治敏膚! 「草姬 治敏膚」由美國專家研發 …

the SAEM限定Christmas Box Set開箱文

全年最喜歡嘅節日就係聖誕節 我嘅第一份聖誕禮物就係來自the SAEM嘅限定Christmas Box Set 原來the SAEM係韓國已經開到第280間分店 仲有組合SHINee為其星級代言人。 見到個靚靚packing已經好心急想試用啦 璀璨亮麗彩妝套裝Christmas Box Set包括 -Saemmul 雙…

点心代表 x 蠟筆小新點心系列試食日

点心代表真係不停有新攪作~ 点心代表今次請左蠟筆小新來坐鎮 小新仲將佢既好朋友正男(佐籐正男)、阿呆、妮妮(櫻田妮妮)、小白、媽媽 (原野美雅)、爸爸(野原廣志)一齊帶來点心代表 仲將他最喜愛的動感屁股及大象何B仔融入點心系列之中!! 今日試食日可以通通將佢地食落肚!! 去左中環分店~店舖已經充滿住小新啦~~ 已經唔係…