Latest
Hot Post

✲゚* ❤ 家居 21 高級時尚格調 優質傢具之選 ❤ *゚✲

大家年尾有無開始為家居佈置,增添新傢具呢? 但大家對傢具的品質功能性要求嗎? 對我黎講來源地材料實用性都非常重要。 Nicole亦想要打造自己的完美家居, 因此到了家居   21 九龍灣旗艦店。 家居 21又名Home 21, 九龍灣旗艦店位於九龍灣宏照道38號MegaBox 6樓 6號鋪。 店鋪內非常寬敞,整齊分門別…

Tulips無痛溶脂 即見HIFU減肥效果@New Beauty 美容療程試做分享

相信每個女人對減肥都視為終生事業。 但都市人是能有耐心去做運動的時間又不多。 想輕鬆見效地減肥,當然要選擇合適的療程。 New Beauty HK 除了提供不同的美容療程, New Beauty亦提供Tulips超聲波無痛溶脂療程, 是利用HIFU來減肥,過程完全不痛, 平時HIFU瘦面聽得多, 原來HIFU的減肥效果…

忙到氣都無位抖,我的僱傭好幫手@陽光女傭中心

Nicole 一直都是親身照顧兩位小公主後, 無論買餸煮飯洗衫掛家中大小事務都一手包辦, 說真的,比以往番工的還辛苦,真的開始抖唔到氣! 特別係大公主下年將會入小一,更加需要專注功課。 所以想開始有請工人姐姐的念頭~ 陽光女傭中心,呢間僱傭公司係經朋友介紹而認識到的 今次就上去了解一下先。 門口擺放傳單,簡單介紹套餐費…

。✿。DERMA 21尊貴級試做21肌齡療程-打造獨一無二的美肌療程。✿

每個人都追尋白滑﹒無斑﹒剔透﹒緊緻﹒幼嫩的肌膚! 除了一般日常護膚保養外,都要靠先進儀器有效深層護理啦。   而這次試做的Derma 21之21肌齡療程, Derma 21的專業顧問就根據我的皮膚需求, 幫我選擇了最適合自己的美肌療程, 發覺追尋已久的肌膚,原來就在眼前!   Nicole 今次來到 Derma 21 …

NUSKIN ageLOC® LumiSpa 獨家專利科技 2分鐘煥膚淨化雙重功效

LumiSpa 美容機 護膚抗衰老的第一步 護膚第一步就是清潔, Nicole十分重視這點,清潔好肌膚就可以好吸收。 基礎打得好肌膚自然好。 Nicole 想推薦給大家NU SKIN ageLOC® LumiSpa  抗衰老護膚機, 使用最新科技幫你呵護肌膚, 2分鐘煥膚淨化雙重功效,讓肌膚「動」起來 肌膚毛孔慢慢收細…