Latest
Hot Post

❂ 轉季泛紅敏感肌救星 ❂ DermaElements 積雪草原液 ❂

轉季天氣,肌膚最快出現敏感泛紅問題, 肌膚變得十分脆弱,所以挑選護膚品要特別小心,否則敏感肌情況會更惡化。 又要天然但要有效,的確不容易! 今次 Nicole 收到 DermaElements 最新積雪草原液, 正正可以幫我泛紅敏感肌膚啦! 效果真的相當滿意,肌膚即時穩定下來。 積雪草 根據醫藥典籍記載,積雪草又名雷公…

◤ 顛覆氧化定律 SkinCeuticals 皇牌濃縮維他命 CE FERULIC 精華◢

Nicole 好開心早前被邀請出席 SkinCeuticals Antioxidant Lab活動, 於中環蘭桂芳Loft 22舉辦, 與一眾愛美人士一起見證 SkinCeuticals 濃縮維他命CE Ferulic精華顛覆氧化定律 全球No.1美國專業醫學護膚品牌 SkinCeuticals 作為業界抗氧化權威 用…

❤ 載譽回歸 ❤ 美國 No.1 皮膚科醫生推介保濕品牌 CeraVa 正式登陸香港 ❤

轉季天氣又凍又熱又落雨,皮膚最容易出現警號! 全身容易又乾燥癢癢出現敏感,但又怕搽要搽潤膚露,又怕黐笠笠?! 一直以來,肌膚補濕產品都很難在質地及功能上取得完美平衡。 大部分的補濕產品不是質地過於透薄而導致補濕力不足, 就是因補濕力太強令觸感油膩,加重肌膚負擔。 直至CeraVe提出了一個兩全其美的護膚方案, 它的產品…

❤ 親身體驗激光溶脂效果好唔好 ❤ You Beauty激光破壁溶脂減肥療程 ❤ EXIMA HR77 Platinum ❤

Nicole 自從生完兩位小公主,遲遲都未修身。 本身體形手腳比例瘦,令到肚腩好大,有時候的確好尷尬。 比較過不同的減肥療程後,發現激光溶脂既減肥效果不錯, 可以重點針對頑固脂肪處理,完全切合我需要! 當然未試過點知激光溶脂效果好唔好? 早前就係You Beauty 體驗了 "EXIMA HR77 Platinum激光…

✿ Phyto 革命性天然抗白髮配方 ✿ 治標治本的雙重體驗 ✿

Nicole 最尷尬的就是天生多白頭髮, 但又貪靚,所以成日都要染髮遮蓋白頭髮。 工作繁忙又不可能常到 SALON 坐幾個鐘,同時一般染髮劑化學成分十分高。 對頭髮健康不好吧! Phyto 來自法國近五十年殿堂級美髮品牌,專注研究以植物蘊藏的天然力量, 令頭部皮膚重回健康狀態,才能帶來動人健康髮絲。  全新推出RE30…