24th January, 2019
Edit

住村屋熱水爐好介紹 – 三相熱水爐德國威能 Vaillant

住開村屋既朋友都試過用傳統儲水式熱水爐,每次想沖涼既時候,要等好耐先煲好,煲完去沖涼沖到一半時間就會好快冇晒熱水,諗起都怕怕,所以要的起心肝換熱水爐。

 
見市面上的三相即熱式電熱水爐款式都幾多種,我就選擇三相熱水爐啦之一的德國威能 Vaillant 啦!Vaillant 設有4款不同即熱式熱水器,切合不同家庭需要,價錢由~$4000 – $8000左右。

德國製造的威能Vaillant即熱式熱水器,熱水供應恆久穩定,外觀簡約時尚,除了可即時開制穩定供熱水外,而且有智能温度控制,體積一般比傳統儲水式熱水爐較纖巧,收藏在櫃內或天花上,夠晒方便。

貼心既售後服務,仲包括舊熱水爐壞/更換期間的熱水器借用服務,避免未安裝新爐前冇熱水爐沖涼,另外會三相熱水爐根據損毀程度更換零件,環保同時以免浪費金錢去購買新的。

現在還未轉冷,如果住村屋既您地,要好好把握時間更換德國威能 Vaillant 三相熱水爐,起碼唔使等咁長時間去煲水沖涼喇~~

Vaillant website: www.hotpool.com.hk

希望大家睇我的試用分享文,如有產品試用及工作坊邀請, 歡迎聯絡我,謝謝 !!!

Email: magicsiuyee84@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/siuyeeng0111

Facebook fanpage: www.facebook.com/magicsiuyee84

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。

如需協助或希望獲得更多有關產品資訊,請直接聯絡該品牌查詢或∕和尋求相關專業意見。

如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。


Comments