5th March, 2017
Edit

懶人眼膜 VS 超速眼膜

 

好多人同我講做眼膜係非常困難,第一無時間,第二好忙,第三好眼訓,總知就係好忙啦……..

不過唔緊要,想快或者想懶都有方法幫到您。

以下依款就係我近排試過嘅懶人眼膜訓覺貼上去就得架啦!嘻嘻!

好處係可以貼眼底同法令紋,感覺好似全晚都好多精華係眼度咁,唔好處係……唔知點解我第二日訓醒就唔知去左邊,唔知係唔係我訓覺太大動作呢…….

 

以下嘅就係超速眼膜

您就只需要把精華用少少力向上動到眼膜紙,等眼膜紙完全吸收就用得架啦,10 分鐘就可以,每次都係最新鮮,效果唔錯。

 

如果您想有溫暖嘅眼膜,仲可以加埋發熱眼膜同添

  1. 貼上超速眼膜【底層】
  2. 大約眼膜咁大嘅保鮮紙放係超速眼膜上(防止發熱眼膜吸走精華)【中層】
  3. 戴上發熱眼膜(完成) 【底層】

大家就算無時間都可以用眼膜啦!^.^

Like me @

FB: https://www.facebook.com/nattofullife

IG: https://www.instagram.com/i.m.natto

本博客純粹是個人分享、意見及評論,並不涉及任何商業目的。如讀者對文章中提及的產品及服務產生興趣,請先多作了解再行使用。如需轉載文章內容,請註明出處。

《註:此乃試用文,以上發表純屬blogger個人意見。》

 


Comments