5th April, 2016
Edit

無色無味不含香料 清爽易吸收的Derml R 抗皺再生精華液

無色無味不含香料 清爽易吸收的Derml R 抗皺再生精華液

日本DERML這個品牌其實我已接觸很久了,還記得佢有一個面霜十分之適合做完激光或者換膚等療程後使用,最記得當時我剛完成了分段式激光,穿過面都紅到如番茄一樣,幸好醫生推薦了這個品牌的保濕產品為我舒緩了不少。

 


DERML是一個無色無味不含香料的皮膚科醫生配方品牌,Derml 品牌背景 Derml 的名稱由 Dermal 衍生,希望鼓勵用家愛護肌膚。Derml 的產品經過長時間的研發及科學驗證所得, 屬於高品質及高效能的產品。

 

品牌概念就係將繁複嘅護膚程序精簡,深信只有高質素嘅成份和配方,使用優質嘅產品,護膚其實會變得很容易。

Derml 產品研發和製造十分之嚴謹,採用優質成分配方,所以多年來得到顧客的愛戴和支持,當中更擁有兩大特色成份」王牌活化精煉水」及」特濃EGF人體表皮生長因子」為基礎, 為受損肌膚細胞得以再生,短時間內達致最佳護膚效果。產品配方由專業皮膚科醫生設計和推薦,現時只於診所及醫院發售。
全線產品由山忠研發、生產及包裝,不含香料或類固醇,過程全部由日本製造,是信心及質素的保證。


今次為大家介紹嘅係Derml R 抗皺再生精華液 Rejuvenating Essence HK$ 920 / 30ml

適合任何膚質 (包括乾燥、敏感、濕疹的脆弱肌膚) Derml R 高端抗皺再生精華液,含全日本最多的特濃 EGF,令皮膚快速回復再生的能力,加速細胞再生週期功效更為顯著。讓皮膚回復幼滑和有光澤

 

最喜歡嘅事佢清爽和很易吸收的質地,吸收神速好冇壓力剛做完激光嘅我都能夠穩定吸收!

 

持續使用一瓶效果已經好明顯,最大嘅效果係皮膚保濕度加強,因為當中含有優質透明質酸及保濕因子,為肌膚提供極高的保濕效能,能加強肌膚彈性,令肌膚持續水嫩滋潤、保濕同時抗衰老。

 

另一欣賞的地方係好似我呢啲比較容易生任倉嘅混合性皮膚都能夠輕鬆,使用無負擔,因為好多時緊致嘅產品都會比較油潤,反而呢一個精華就冇呢個問題啦!新海藻萃取及褐藻酸成分具毛孔調理油脂功效,減少油脂分泌,讓肌膚清爽, 同時能促進細胞再生。

用咗一瓶效果已經好牽住所以我好希望大家都能夠響激光後為肌膚做好準備。

銷售點︰於指定私家醫院及私家診所發售
網址: http://www.derml.com
www.facebook.com/hkderml

Contact me: zero_huipo@yahoo.com.hk

《註:此乃試用文,以上發表純屬blogger個人意見。》


Comments