Latest
Hot Post

~~黑頭再見*淨化啫喱升級版 b.liv Off With Those Heads~~

夏天最常用就是潔膚產品,多年來一直有很多用家支持b.liv 的皇牌產品b.liv Off With Those Heads黑頭再見 淨化啫喱14天打倒黑頭的戰績。     b.liv毛孔管理專家 皇牌產品 升級版 b.liv Off With Those Heads     升級版皇產品b.liv Off With T…

出門記得要防曬~~ FLOXIA 潤色亮肌防曬液SPF50~~

一講到夏天不到少得防曬用品,就算出一出門都要用防曬,最近天天最少都有30度高溫,要阻止紫外光傷害我既肌膚,選擇好的防曬產品都必定要不含香料及 對羥基苯甲酸。        FLOXIATinted Emulsion   潤色亮肌防曬液SPF50 50ml    防曬結合5種革新柔革的防曬成份,同時結合物理及化學成份,有…

~~韓國Amicell 補濕防曬夏日孖住上~~

夏天保濕同防曬都是必須,來自韓國品牌Amicell 這支防曬仲有個bb 公仔既標記,都適合兒童使用呀。其實韓國既保養品是幾好用隨了溫和外佢好多都可以產品補濕效果比較持續,所以我都好喜愛用韓國產品。   Amice PERECT ENERGY  Amicell PERFECT ENERGY HELP ME GEL MIS…

深層保濕美白~~Korres 野玫瑰袪斑精油~~

今期講下呢隻產品Korres 創造出安全又有效的護膚品,改善不同的皮膚問題,成為希臘第一科研天然護膚品牌! 天然成份份高達97.7%。獨有成份加上多條專利配方,皇牌系列包括地中海野玫瑰15%維C美白、希臘黑松ElastiLift-3D緊緻去皺 、希臘乳酪鎖水補濕系列。   野玫瑰是George Korres在早期藥房時…

淨化頭皮不打結~~Lavacqua 頭髮火山水~~

我常常都有頭髮不順呀易打結既情況,令到一舊舊梳起來就比較困難。最近接觸來自美國既Lavacqua 頭髮水含11種純天然草本及豐富意大利火山礦物成份,可以淨化頭皮及頭髮、去除頭髮上的雜質,更可以減慢染髮褪色,修復頭髮損傷、增加韌度一於就用下啦。     Lavacqua 頭髮火山水 200ml   零售價HK$198  …