Latest
Hot Post

正式登陸香港~~瑞士No. 1的elmex® 口腔護理一系列適合大小朋友 ~

上星期有幸出席瑞士NO. 1*口腔護理品牌 elmex® 產品暨ViuTV網路短片發佈會 亦見證最近甚少公開露面的陳慧珊小姐分享遠赴瑞士採訪「瑞士精神」的態度及拍攝Viu TV網絡短片點滴。     瑞士 NO. 1的elmex® 口腔護理品牌,歐洲原裝進口,深受歐洲牙醫推薦 。elmex發源於19…

~~kiehls 醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++ ~~

今個夏天kiehls有新產品, 每年都要唔知要用幾多支防曬先夠,有左呢支防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++ 全戶外玩乜都唔怕啦,最特別就是適用潮濕既天氣,由其是香港夏天常常都會遇著。          kiehls 醫學全效抗污染防曬啫喱乳霜SPF50 PA++++ HK$325/30ml     全新防曬4大亮點:…

~~LANCÔME ExtraÔrdinary Day 巴黎大街Avenue Ô 登陸香港~~

黎到尖沙咀最旺既地方,眼前LANCÔME把尖沙咀海運大廈露天廣場變身成巴黎大街,完美呈現法國浪漫氣息! 海運大廈入口大堂更築起充滿法式情懷的Pop Up Store 立即登記,踏上Avenue Ô浪漫法式之旅:https://bit.ly/2IFJHYO . 日期:2019年4月17 – 22日; 時間:上…

走飲管大挑戰!用左呢款抗敏牙膏,成功幫有多年敏感牙齒嘅我走飲管!

我就是一直有敏感牙齒一旦接觸冰水凍飲,即時感覺牙齒麻痹赤一赤的感覺。 我就最明白這個感受,牙齒唔可以直接掂到冰凍既水,就立即刻變得敏感。尢其是夏天常常都飲凍既飲品。其實係好辛苦既事,有時飲了一口麻痹得起碼幾分鐘。         對抗牙齒敏感 革命性Oral-B抗敏護齦牙膏 針對有關問題配方的牙膏,對抗牙齒敏感問的好方…

補水抗皺之物~~Infinity 藍銅胜肽抗敏膠原精華 ~~

天氣有忽冷忽熱,皮膚都不斷適應變化。短短幾天已感覺肌膚又乾沒有彈性,暗沉沒有光澤,知道Infinity 藍銅胜肽抗敏膠原精華是一支非常好既保養品就用它急救肌膚啦!   Infinity 藍銅胜肽抗敏膠原精華  30ml     成份: 水, 黏多醣 ,透明質酸鈉 、氨基酸,三胜肽 藍銅胜肽,骨膠原   藍銅添加 6大功…