Latest
Hot Post

♡♥分享♡♥ 敏感肌專用!L’Oréal 3合1魔法卸妝水+ BIOTHEM 奇蹟煥肌修復乳液

很久不見!哈哈!最近實在太忙了~分享真的少得可憐(哭)謝謝大家點進這文章喔~我以後會努力一點喇~(笑) 入正題!敏感肌每次要挑選護膚品的時候都要格外小心,萬一不小心選了些跟自己皮膚不合的護膚品真的會十分頭痛!記得曾經有一次買了美白面膜,結果敷上面時拮拮的,隔天兩邊面頰都紅了!(哭) 所以自此之後,我就決定不論買甚麼也好…

迪士尼HALLOWEEN樂遊記

首先感謝COSMO今次帶我哋去迪士尼樂園玩,同大家一齊率先體驗Halloween!雖然平時中意睇鬼片,但其實我好驚入鬼屋哈哈,相信今次係對自己嘅一大挑戰!一到埗,即刻就見到「米奇Halloween大街騷」嘅表演。 米奇米妮同佢哋嘅好朋友都換咗萬聖節服裝,見到佢哋載歌載舞真係好開心♡我仲捕捉到米奇望鏡頭!大街騷最後安排咗…