Latest
Hot Post

春日甜美妝 ♥ TonyMoly MakeUp

Yeah Yeah Yeah !  夏天來了! 有無人同我一樣都好中意夏天 可能我係夏天出世唔知關唔關事喇 ? (誤><) 換季除左會換護膚品同衫之外 妝一樣換! 最明顯一定係眼妝同唇妝 (繼續閱讀…)

夏日都要清爽水潤 ♥ TonyMoly The Chok Chok 綠茶系列

又係換季的時候 大家又中意係夏天搽咩質地的護膚品呢? 如果你問我絶對係偏向清爽保濕的護膚品 而且搽落去有清涼的感覺就Good 喇! (繼續閱讀…)

夏日美白大作戰 ♥ TonyMoly BIO EX活膚美白系列

正所謂 一白遮三醜 美白可以說是一輩子的使名 特別在夏天 更是需要加倍的努力喔 不然一個太陽照下來就前功盡廢了 除了防曬 日常的保養品一樣重要 最近試用了 TonyMoly 的BIO EX活膚美白系列 成份有白玉美白針的谷胱甘肽 和 治療雀斑而著名的成分–氨甲環酸 #白玉美白針的谷胱甘肽是好多外國明星都做過…

踏上B-Label 的第一名 ♥ TonyMoly 濟州尊貴蝸牛精華 ♥ 超強保濕同時彈力

這踏上Get It Beauty B-Label 的第一名喔! 它通過了多階段篩選,足足擊敗99款高價國際品牌 榮獲「B-Label彈力精華系列」嘅第1名🥇!!!! 當然要來試一下!         Get It Beauty中有個環節是beauty life bala…

打造彈力肌膚 ♥ TonyMoly濟州尊貴蝸牛系列

這可以是踏上B-Label 第一名的同系列! 濟州尊貴蝸牛系列! 踏上B-Label 的第一名是濟州尊貴蝸牛精華 它可是過五關斬六將才榮登上這皇號喔! 可以在這裏看到 好用的東西那可以不分享給大家呢? (繼續閱讀…)