Latest
Hot Post

踏上B-Label 的第一名 ♥ TonyMoly 濟州尊貴蝸牛精華 ♥ 超強保濕同時彈力

這踏上Get It Beauty B-Label 的第一名喔! 它通過了多階段篩選,足足擊敗99款高價國際品牌 榮獲「B-Label彈力精華系列」嘅第1名🥇!!!! 當然要來試一下!         Get It Beauty中有個環節是beauty life bala…

打造彈力肌膚 ♥ TonyMoly濟州尊貴蝸牛系列

這可以是踏上B-Label 第一名的同系列! 濟州尊貴蝸牛系列! 踏上B-Label 的第一名是濟州尊貴蝸牛精華 它可是過五關斬六將才榮登上這皇號喔! 可以在這裏看到 好用的東西那可以不分享給大家呢? (繼續閱讀…)

約會前必備 ♥ Dr.Jou 濃潤系列

Dr. Jou 終於推出了濃潤系列😍😍😍  先前都在台灣買過它的其他系列  它可以說是我的必備面膜之一🤘🏻🤘🏻🤘🏻  每一次去台灣都會大量入手 連日本都有賣  不過現在香港也有賣 那就不怕沒有沒有存貨 特別最近這麼多的約會 又情人節 又元宵節 下個月還有白色情人節呢 想要皮膚美美…

美到尖叫 ♥️ MOSCHINO x TONYMOLY 聯乘彩妝系列

新一年化返個新妝先! 除左努力護膚 平時出街都要見人架嘛 梗係要執好啲喇  加上新一年都會用新的Product ! 今次用上左 MOSCHINO x TONYMOLY 聯乘彩妝系列 真係好靚好靚好靚 !!!!!!! #很重要所以要說3次 (繼續閱讀…)

新一年 新開始! 努力 ♥️ TONYMOLY ♥️ BIO EX胜肽活膚抗皺完美面膜

新一年 無藉口比自己繼續再懶落去喇 2019年大目標係要自己勤力護膚 #2018太懶成日都無敷mask 真係講過好多次 預防勝於治療 我發覺我額頭已經開始有啲跡象 唔想俾人望落去咁老 真係要做啲野 之前見到 TONYMOLY BIO EX胜肽活膚抗皺完美面膜及安瓶套裝 已經好有衝動去買佢返黎 之但係又啱啱無貨 就先試試…