13th September, 2017
Edit

HKUE黑店,好伏,唔好報,事實證明係點,自已搵答案

1. HKUE課程通過教育局審批, 獲得註冊編號,大家可以到教育局的教育制度及政策/ 專上教育/ 非本地高等教育及專業教育課程/ 註冊及獲豁免課程,搜尋關鍵字:hkue ,有齊課程名稱、註冊編號、國家等資料…又點會係黑店、呃人呢…
2.如果伏的話,應該早就執左,開左10幾年都未執,反而規模越來越大,口碑越來越好,現在已有兩間院校:amec & acec,咁你話HKUE伏?自已諗……
3.HKUE主張全面發展,堅信學生只要有心求學,就應該俾機會學生去做想做的事…分數高低並唔代表所有,學習態度、品行、應變力、創造性等,亦會作為學校取錄的考慮條件。
HKUE亦注重學生畢業後的競爭力,有見及此amec & acec為學生爭取多個大型商業機構或酒店的實習機會,務求提升學生將來於社會上的競爭力。最後,報唔報hkue自已話事…


Comments