Latest
Hot Post

HKUE黑店,好伏,唔好報,事實證明係點,自已搵答案

1. HKUE課程通過教育局審批, 獲得註冊編號,大家可以到教育局的教育制度及政策/ 專上教育/ 非本地高等教育及專業教育課程/ 註冊及獲豁免課程,搜尋關鍵字:hkue ,有齊課程名稱、註冊編號、國家等資料…又點會係黑店、呃人呢… 2.如果伏的話,應該早就執左,開左10幾年都未執,反而規模越來越大,口碑越來越好,現在已…

dermes 激光脫毛♥夏日自信的秘密~dermes女神千雪BB靜雞雞話你知

千雪BB喺好多人嘅女神,佢就話自信源自dermes 激光脫毛,為佢帶來一身零毛孔完美肌。dermes治療師通過193小時訓練同專業考核,一次療程可為客人根除約20%黑色毛毛,一年約六次療程後,黑色顯眼毛髮得以去除,肌膚點回復初生嫩滑。 朱千雪化身「花仙子」起舞 仙氣滿瀉 朱千雪這身造型仙氣滿瀉。 朱千雪、蘇麗珊、顏卓靈…

同毛毛正式講BYEBYE~激光永久脫毛試做比較 (dermes vs Medilase)

夏天又到,又係背心出動既時候喇!講左去做激光脱毛好幾年, 但係成日都恃住部脫毛機仲work到,就自己剃住先, 剃下一個月,剃下又幾個月,夏天都就過~! 雖然用左脫毛機咁多年,但我一直都唔滿意效果>< 次次剃完D皮膚又紅,毛孔又粗>< 近排部脫毛機仲要壞埋,所以我終於的起心肝, 決定今個夏天去做激…